Schuiminterieurs & Technical Foams op maat

Om uw product of apparatuur optimaal te beschermen is een maatwerk interieur dé oplossing. Hiervoor maken we gebruik van CNC freestechniek. CNC frezen biedt meer mogelijkheden: bv. 3 dimensionaal gevormde uitsparingen.
Voordelen van CNC-gefreesde schuiminterieurs is dat het blok schuim uit één deel bestaat en er geen losse op diepte gesneden stukken in gelijmd hoeven te worden.
Er zijn ook geen dure matrijs, mal of "stansmes"-kosten, waardoor vooral bij kleinere aantallen prijstechnisch interessanter.
Onze DFB-C/103 coating voldoet aan de cleanroom normen binnen de mechatronica industrie. Enkele voordelen van schuim of foam coaten zijn:

 • Absorbeert geen stofdeeltjes waardoor zeer hygiënisch en vriendelijk in cleanroom & medische omgeving.
 • Toplaag veel sterker waardoor geen beschadigingen aan het schuim oppervlak.
 • Visueel veel mooier en strakker. Vele kleuren mogelijk, ook voor presentatie en- monsterkoffers toepasbaar.
 • Getest op uitgassen en dampen van schadelijke stoffen t.b.v. optische lenzen en gevoelige apparatuur in de semiconductor industrie.

In het rechter zoekblok kunt u uw keuze bepalen. Vergeet niet op de button 'zoek' te drukken om uw zoekopdracht te starten.

 

CNC Gefreesde Interieurs

Gecoat Cleanroom Foam

 • CG-DFB Medisch Gecoat breast scan mattress

  3D gevormd medical foams uit EV50 hardschuim, voorzien van onze DFB-C/103 coating zodat deze gebruikt kan worden in medische of cleanroom omgeving. Om particles en contaminatie te voorkomen is het coaten van technische schuimen een perfecte oplossing voor gebruik in cleanroom of...

  Bekijk product

 • CG-DFB Gecoat foam duimscanner

  Pelicase met schuiminterieur voor Duimscanner, voorzien van onze DFB-C/103 coating om het interieur hygienisch en makkelijk schoon te houden. I.o.v. Politie Forensisch opsporing.

  Bekijk product

 • CG-DFB Gecoat foam spareparts

  Technical foams voorzien van onze DFB-C/103 coating voor toepassing in medische of cleanroom omgeving. Getest op outgassing en uitdampen. Om particles en contaminatie te voorkomen is onze foamcoating een ideale oplossing.

  Bekijk product

 • CG-DFB Gecoat cleanroom foam

  Gecoat schuiminterieur vervaardigd en getest in opdracht van het ministerie van defensie voor een nachtkijker. Onze DFB-C/103 coating wordt ook vaak toegepast in cleanroom of medische omgeving.

  Bekijk product

Geflockte Interieurs

Waterstraal Gesneden Interieurs

Vacuum gevormde Interieurs