Custom made koffers & Flightcases

Als u speciale wensen heeft en een standaard koffer niet voldoet:

Dan is een custom made DFB-flightcase of koffer wellicht de oplossing. Voor de meest uiteenlopende branches hebben we wel koffers ontworpen en geproduceerd.

Bijvoorbeeld voor bedrijven zoals ASML waar op cleamroom niveau gewerkt wordt. Of voor bedrijven in de Offshore industrie, maar ook luxe koffers voor productpresentatie.

Deze specials worden in nauwe samenspraak met u als klant uitgevoerd.

Natuurlijk kunnen wij er ook voor zorgen dat de koffers getest worden en aan bepaalde certificeringen voldoen voor vervoer van gevaarlijke stoffen zoals radioactief materiaal etc.

 

In het rechter zoekblok kunt u uw keuze bepalen. Vergeet niet op de button 'zoek' te drukken om uw zoekopdracht te starten.

 

Custommade Cases

 • CM-DFB trolleykoffer met 7 presentatiekoffers

  Flightcase-uitgevoerde DFB koffer, met 7 luxe aluminium assortimentskoffers met schuiminlay. Makkelijk te rollen door de hoekwielen en geintegreerde telescoopgreep.

  Bekijk product

 • CM-DFB trolleykoffer met vakindeling op maat

  Maatkoffer met vaste vakindeling voor computer apparatuur. Voorzien van Full-Colour bedrukking op de dekselzijde.

  Bekijk product

 • CM-DFB aluminium trolleykoffer

  Flightcase-uitgevoerde DFB koffer en geintegreerde telescoopgreep en hoekwielen, uitgevoerd in aluminium stucco.

  Bekijk product

 • CM-DFB Flexkoffer

  DFB flightcase-uitgevoerde Flexkoffer makkelijk wendbaar met zijn uitschuifbare trolley en hoekwielen. Geschikt voor vele toepassingen zoals uw monstercollectie en/of documentatiemappen. Formaat en interieur geheel naar wens te maken.

  Bekijk product

 • CM-DFB 2-delige monsterkoffer

  2-Delige Flightcase-uitgevoerde koffer met trolley en hoekwielen in een speciale kleur. Er is gekozen om de koffer 2-delig te maken om het gewicht te verdelen wat de gebruiksvriendelijkheid ten goede komt.

  Bekijk product

 • CM-DFB 2-delige presentatiekoffer

  Tweedelige stapelbare Presentatiekoffer voor Chocolaterie & Bonbon's, in een speciale kleur die perfect aansluit bij de Chocolade producten. De twee separate delen zijn makkelijk in een personenauto mee te nemen.

  Bekijk product

 • CM-DFB Pedicurekoffer

  Pedicurekoffer uit twee delen, met diverse deurtjes en klepjes zodat men overal makkelijk toegang tot heeft en snel en overzichtelijk kan handelen. Het bovenste deel kan worden los gekoppeld waardoor het als separate unit gebruikt kan worden.

  Bekijk product

 • CM-DFB Flightcase Meervoudige koffer

  Zevendelige stapelbare Flightcase, custom made voor loodschorten en brillen voor de rontgen afdeling. Met steekwagen om wendbaarder te zijn met een dergelijk totaalgewicht van de loodschorten.

  Bekijk product

 • CM-DFB Presentatiekoffer Camel

  Luxe DFB-Presentatiekoffer t.b.v. Camel-assortiment. Het deksel-interieur bevat het assortiment met transparante klep ervoor en de "Camel Trofee" ligt passend in het witte bodeminterieur. Buitenzijde geheel in de huisstijl gepersonaliseerd door full color drukwerk.

  Bekijk product

 • CM-DFB Presentatiekoffer Iceberg

  Presentatiekoffer helemaal in stijl met het product. Buitenzijde uitgevoerd in wit HPL en intern een schuiminlay met een witte top en zwarte onderlaag. In het dekselinlay kan de bijbehorende brochure de aandacht trekken.

  Bekijk product

 • CM-DFB Presentatiekoffer Panasonic

  Presentatiekoffer (DFB flightcase uitvoering) met maatwerk schuiminlay in bodem en deksel. Voor iedere monstercollectie is wel een representatieve koffer te maken, geheel in uw huisstijl te personaliseren. Met bedrukking en kleur naar wens.

  Bekijk product

 • CM-DFB Flightcase Mobiel Radio Station

  Speciaal in opdracht van De Efteling vervaardigde Flightcase die als Mobiel Radiostation door het Pretpark gereden wordt om op iedere lokatie in het park Radio te kunnen maken. Uitgevoerd met luchtbanden om makkelijk te kunnen manoeuvreren.

  Bekijk product

 • CM-DFB Video Montage-Editing flightcase

  Regieset ofwel Video Montage & Editing flightcase t.b.v. film-montage voor cameramensen in de journalistiek. Met 2 beeldschermen in de opklapbare deksel, schuiflade tbv editing apparatuur en vele mogelijkheden voor monteren van 19" apparatuur.

  Bekijk product

 • CM-DFB 3-Delige Cleanroom Flightcase Mechatronica

  DFB Flightcase voor spareparts t.b.v. ASML machine-onderdelen welke in de cleanroom geassembleerd gaan worden. Voorzien van speciaal vervaardigde fixeernokken om de onderdelen te fixeren. De speciaal vervaardigde duwbeugel heeft DFB ook verzorgt.

  Bekijk product

 • CM-DFB Heavy-Duty Flightcase Rema Send Assy

  Custom made DFB-Flightcase voor een Optische Lens (Rema Send Assy) van ASML. Met palletbalken aan de onderzijde waardoor deze makkelijk door een palletwagen of een heftruck te verplaatsen is en twee obsevatie vensters.

  Bekijk product

 • CM-DFB Heavy-Duty Stolpcase GE

  DFB Flightcase (Stolp of Tophead model) voor een General Electric CRx Filmscanner. Voorzien van een schokabsorberende bodemplaat waardoor vibraties en schokken gedempt worden. Met uitneembaar luikje voor extra opbergruimte onder de Scanner.

  Bekijk product

 • CM-DFB Touring-Workplace Sensation White / Q Dance

  Dit is een hele speciale DFB-flightcase / Workplace, vervaardigd voor Sensation White & Q-Dance. Door het openklappen van de twee voordeksels en het bovendeksel maak je binnen een handomdraai een comfortabele werkplek. Multi inzetbaar, compact en praktisch.

  Bekijk product

 • CM-DFB Merchandising Case

  DFB Merchandising Flightcase met informatie balie. Speciaal vervaardigd voor "Het Nationale Ballet" welke in de ontvangsthal wordt opgesteld om de merchandising voor de voorstelling te doen. De openslaande deuren dienen tevens om posters op te hangen. De grote laden en vakken bieden...

  Bekijk product

 • CM-DFB dubbele Laden-case / Toolcase

  Dubbele DFB Ladencase met 2 x 5 volledig uittrekbare laden, voorzien van professionele kogelgelagerde ladegeleiders. Interieur van de laden is geheel klantspecifiek in te richten.

  Bekijk product

 • CM-DFB 19" Ladencase met foaminserts

  19-Inch Ladenrack met afneembaar voordeksel en vier metalen 19-inch rackladen die allen voorzien zijn van een maatwerk interieur passend aan de te vervoeren items.

  Bekijk product

 • CM-DFB Kostuum-case

  Theater Kostuum case, intern voorzien van een kastroede en een lade aan de onderzijde. Aan de binnenzijde van de deur zijn drie opbergvakken voor het opbergen van schoenen etc.

  Bekijk product

 • CM-DFB Flightcase Movingheads

  Heavy Duty Moving Head case met twee foaminserts waar de movingheads schokbestendig in hangen. Met in het midden een opbergvak voor kabels en G-klemmen.

  Bekijk product

 • CM-DFB Kabelcase 60x60x80

  Binnenmaten: L 765 X B 565 X H 565 mm

  Heavy Duty DFB Kabelcase 60x60x80cm met scharnierend deksel en uitneembare inzetbak met drie compartimenten, gespoten in krasbestendige spetterlak.

  Bekijk product

 • CM-DFB Kabelcase 60x60x120

  Binnenmaten: L 965 X B 565 X H 565 mm

  Heavy Duty DFB Kabelcase 60x60x120cm met scharnierend deksel. Met twee universeel te plaatsen tussenschotten en twee of drie inzetbakken voor klein materieel.

  Bekijk product

 • CM-DFB Heavy-Duty Stolpcase

  Heavy-Duty DFB Stolpcase / tophead flightcases. Stolpcases zijn ideaal als men toegang moet hebben aan alle zijden van het apparaat, of bij zware moeilijk te hanteren equipment is dit een handige oplossing om het uitnemen te vergemakkelijken.

  Bekijk product

 • CM-DFB Heavy Duty Stolpcase met vaste palletbalken

  Heavy Duty stolpcases / Tophead Flightcase met palletbalken i.p.v. wielen. Voorzien van bedrukking in de huisstijl van de klant. Met op klantspecificatie vervaardigd maatinterieur voor zeer gevoelige apparatuur.

  Bekijk product

 • CM-DFB Mengtafel-case top/front deksel

  Mengtafel case / Mixercase (heavy duty uitvoering) met Top-Head deksels. Met stalen frame voor extra stabiliteit en kabelgoot aan de achterzijde die geheel afgesloten kan worden. Met alle denkbare vernuftigheden!

  Bekijk product

 • CM-DFB Mengtafel-case op Kabelcase

  Heavy Duty Mentafelcase met een afneembare voor-bovendeksel (Top-Head model). Met kabelgoot en Multi connector aansluiting. Alles in een case geintegreerd!

  Bekijk product

 • CM-DFB 19 inch Touringracken

  19-Inch Touringracken met transparant (doorzichtige) slidingdoors. De voor & achterdeur zijn geintegreerde schuifdeuren welke aan de rechterzijde in de tunnel schuiven. Op iedere gewenste hoogte leverbaar.

  Bekijk product

 • CM-DFB 19 inch Rack

  Standaard model 19-Inch Rack met afneembare voor en achter deksel. In vele varianten en kleuren verkrijgbaar.

  Bekijk product

 • CM-DFB 19 inch Dimmerrack

  19-Inch Dimmer-Rack met een afneembare voor, achter en bovendeksel. Kan op iedere gewenste hoogte en diepte gemaakt worden. Ook de kleur is te kiezen uit een groot assortiment.

  Bekijk product

 • CM-DFB Fitnessmeubel

  Gespoten 19-Inch Binnenrack dat speciaal is ontworpen voor de fitness- of spinning instructrice zodat zij de audio installatie gemakkelijk kan bedienen. Gespoten in krasvaste spetterlak, ook wel bekend van de luidsprekers.

  Bekijk product

 • CM-DFB Servicerack

  Serviceracken geheel op klantspecificatie vervaardigd met alle meetapparatuur binnen handbereik. De aluminium profielen en stoothoeken zijn in dezelfde kleur als het rack gecoat, op verzoek van de klant.

  Bekijk product

 • CM-DFB Gitaarkoffer

  Bas/Gitaarcase waar de gitaar passend in het schuim ligt. Geschikt voor het ruigere transport en ervan verzekerd zijn dat uw instrument ongedeerd blijft.

  Bekijk product

 • CM-DFB Handboogkoffer

  Handboogkoffer met twee compartimenten voor het opbergen van twee handbogen. Uitgevoerd met twee inbouwwielen.

  Bekijk product