Dé designers & makers van de betere maatwerk koffer

 is sinds 1989 gespecialiseerd in het (in opdracht van de klant) op maat maken van flightcases en alles op het gebied van koffers. Van presentatiekoffer tot industiële heavy duty cases zoals Peli, Peli-Hardigg & HPRC Cases. Omdat DFB een compleet scala wil leveren, maken zij ook maatwerk schuiminterieurs om de koffers compleet te maken. Een koffer of flightcase is pas compleet met een goed overdacht en gedesigned interieur. Bij een presentatiekoffer is het visuele aspect van groot belang om een goed en overzichtelijk beeld te hebben van de te presenteren producten of monstercollectie terwijl in de Offshore en Mechatronica hele andere verpakkingseisen gelden.

In de afgelopen 30 jaren is er veel veranderd. Veel handwerkzaamheden zijn overgenomen door CNC-freesmachines en waterstraal snijmachines. 3D Cad/Cam technieken hebben invloed gehad op de mogelijkheden en op onze werkwijze.

Innovatief! Omdat we met de tijd meegaan, innovatief zijn en investeren in nieuwe technieken, zijn we in staat om complexe vragen te beantwoorden en een efficiënt bouwconcept aan te bieden. Of we het nu hebben over een flightcase, transportkoffer, presentatiekoffer, toolbox, flexkoffer, schuiminterieur of gecoatte technische schuimdelen voor de medische en cleanroom sector, alle daarvoor benodigde technieken hebben we in huis.

Naast onze eigen productie is DFB Cases b.v. ook distributeur en importeur van gerenommeerde merken als: HPRC cases, MAX Cases en Explorer Cases waardoor er altijd een juiste en onafhankelijk keuze gemaakt kan worden die aansluit bij uw wensen en budget.

Door onze veelzijdigheid in zowel ontwerpen, toepassingen, technieken als ervaring helpen we u graag bij het maken van een juiste keuze. Wij staan garant voor een praktische, handzame en efficiënte oplossing, passend voor nagenoeg ieder budget. Met doorgaans korte levertijden.

 

Wij zeggen niet voor niets: "Only the toughest can travel the world!"

Dé Case Designers  ...altijd de juiste maat