Dé makers & Designers van de betere koffer

DFB Cases is sinds 1989 gespecialiseerd in het custom-made bouwen van flightcases. Later is dit uitgebreid met o.a. presentatiekoffers en standaard koffers als Peli, Hardigg & HPRC Cases. Omdat DFB een compleet scala wil leveren, maken zij ook maatwerk schuiminterieurs om de koffers compleet te maken. Want een koffer of flightcase is pas compleet met een goed overdacht en gedesigned interieur. En natuulijk is het van belang om bij een presentatiekoffer een goed en overzichtelijk beeld te hebben van de te presenteren producten of monstercollectie.

In de afgelopen 30 jaren is er veel veranderd. Veel handwerkzaamheden zijn overgenomen door CNC-freesmachines en waterstraal snijmachines. 3D Cad/Cam technieken hebben invloed gehad op de mogelijkheden en op onze werkwijze.

Innovatief! Omdat we met de tijd meegaan, innovatief zijn en omdat we investeren in nieuwe technieken, zijn we in staat om complexe vragen te beantwoorden en een efficiënt bouwconcept aan te bieden. Of we het nu hebben over een flightcase, transportkoffer, presentatiekoffer, toolbox, flexkoffer, schuiminterieur of een gecoatte technische schuimdelen voor de medische en cleanroom sector, alle daarvoor benodigde technieken hebben we in huis.

Naast onze eigen productie is DFB Cases ook distributeur/importeur van gerenommeerde merken als: Peli- & Hardigg-cases en HPRC-cases, waardoor er altijd een juiste en onafhankelijk keuze gemaakt kan worden die aansluit bij uw wensen en budget.

Door onze veelzijdigheid in zowel ontwerpen, toepassingen, technieken als ervaring helpen we u graag bij het maken van een juiste keuze. Wij staan garant voor een praktische, handzame en efficiënte oplossing, passend voor nagenoeg ieder budget.

 

Wij zeggen niet voor niets: "Only the toughest can travel the world!"

Dé Case Designers  ...altijd de juiste maat